Ce calculator să achiziționăm?

placa-de-baza-asus-h81m-k-socket-1150-sata3-ddr3~7013Odata cu toate noutatile multimedia in voga (tablete, smartphone-uri si alte gadget-uri precum notebook-ul etc), calculatoarele clasice raman totusi indemodabile si extrem de utile. Exista in zilele noastre o gama extrem de larga de aparate astfel incat ca este dificil sa gasiti un calculator perfect adaptat nevoilor noastre. Cateva sfaturi din partea magazinului online SamWise, care se ocupa cu vanzarea Calculatoarelor Second Hand si a echipamentelor performate ce includ Placa de baza SH, Hard disk si alte componente adiacente.

Placa de baza SH

Caracteristici generale. In primul rand este important sa fim atenti in mod particular la cateva criterii generale.

Display-ul Este important sa ne interesam de marimea ecranului . Aceasta variaza in general intre 15 si 27 inch. De asemenea, unele ecrane pot fi tactile.

Capacitatea de stocare a Hard Diskului trebuie aleasa in functie de necesitatile dumneavoastra. Trebuie sa luati in calcul ca dimensiunea sistemului de operare, a driverelor si a soft-urilor uzuale, depaseste adesea 40 Gb.

Capacitatea memoriei reprezinta unul din factorii care determina viteza de rulare a computerului.

Sistemul de operare reprezinta software-ul care gestioneaza si coordoneaza activitatile computerului. Putem mentiona Windows, Linux sau Mac OS.

Placa video este de asemenea foarte utila pentru gameri.

De asemnea, putem lua in calcul obligativitatea prezentei cardului bluetooth incorporat, a webcam-ului, etc.

Asadar, dupa ce definiti scopul utilizarii computerului, il puteti alege pe cel mai potrivit.

Pentru gameri sau pentru editorii foto / video, este recomandat un sistem puternic, cu specificatii de ultima generatie.

Pentru birou, nu este necesar neaparat un computer foarte performant. 4 Go de memorie RAM si 500 Go Hard disk, sunt suficienti.

Va recomandam sa aveti o atentie sporita la dimensiunea display-ului, la tastatura si la accesoriile care va vor permite o navigare confortabila.

SIte-ul www.samwise.ro va ofera Calculatoare Second Hand si accesorii specializate in functie de nevoile specifice ale fiecaruia, la preturi atractive si cu o consiliere profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *