Depanare calculatoare: Diagnoza si interventii

In functie de tipul defectului tratam separat fiecare problema, in general:

Depanarile hardware presupun:

  • constatarea (diagnoza) – identificarea componentei defecte;
  • reparatia – inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza;
  • testarea – verificarea sistemului in noua configuratie.

Depanarile software presupun:

  • constantarea (diagnoza) – identificarea problemei din punct de vedere tehnic, apoi dupa caz executam instalare – reinstalare sistem de operare / programe si aplicatii doar cu licenta clientului sau repararea / dezinfectarea de virusi sau trojani informatici.
  • devirusarea – scanarea sistemelor infectate, devirusarea si asigurarea securitatii sistemului;
  • optimizarea – verificarea calculatorului sau laptopului in noua configuratie.

 

Costuri diagnoza. Diagnoza gratuita.

Calculatorul sau componenta a fost receptionata in service-ul de calculatoare, este analizata de catre tehnicienii nostri, se constanta defectul si este comunicat catre dumneavoastra.
Daca decideti sa faceti reparatia impreuna cu service-ul nostru, pretul diagnozei este zero.
In caz contrar, in functie de tipul componentei (laptop, calcuator personal desktop, monitor, placa video, sursa, placa de baza, etc.) sau de natura problemei, tariful minim este de 15 ron +TVA.

 

Prompti si rabdatori

Suntem constienti ca nu toti ne pricepem la orice. Specialitatea noastra este service-ul de calculatoare. Intelegem problema dumneavoastra, incercam sa o rezolvam cat mai repede posibil si va traducem in limbaj nontehnic pasii pe care trebuie sa ii facem impreuna ca sa rezolvam situatia.