Ce facem cand calculatorul nostru incepe sa ne frustreze

placa-video-gigabyte-geforce-gt-630-2gb-ddr3-128-bit-vga-dvi-hdmi~973Calculatorul personal sau laptopul a trecut, pentru multi dintre noi, de la a fi un instrument utilizat in activitatile noastre zilnice, la o adevarata extensie a corpului nostru. In multe activitati si servicii utilizarea unui calculator este obligatorie. Se opreste curentul la munca? Pauza pentru tot departamentul. Nu avem net cand ajungem acasa de la munca? Ne bagam la somn mai devreme. Tehnologia informatiei si a telecomunicatiilor a avansat atat de mult, incat reprezinta o adevarata abilitate sa putem sa tinem in balanta dependenta fata de ea si utilitatea sa reala.

Placa video second hand

De cate ori nu ne-am frustrat in fata calculatorului pentru ca jocul nostru avea lag sau pentru ca filmul se vedea in frame-uri si incercam in disperarea noastra sa inchidem toate programele inutile care rulau pe fundal, sa dam un restart sau sa urlam la fratele mai mic sa inchida internetul? In acele momente unul dintre gandurile cele mai frecvente era “as vrea sa am un calculator mai bun” Dar un nou calculator nu este singura solutie. Am putea sa incercam sa facem o imbunatatire calculatorului nostrum vechi doar la nivelul unor componente principale.
Daca calculatorul nostru merge prea incet o variant ar fi sa verficam memoria RAM si sa incercam sa mai adaugam ceva RAMi sau sa luam un hard disk mai incapator. O placa video second hand mai performanta decat ce are sistemul nostru deja, poate fi o alta optiune.
Cu toate acestea, nu intotdeauna putem face update la piese, pentru ca placa noastra de baza s-ar putea sa nu suporte noile si mai performantele componente. In acel moment putem apela la un magazine care comercializeaza piese de computer second hand si ne putem orienta catre o placa de baza second hand mai puternica si mai performanta decat cea din dotarea sistemului nostru. O alta placa de baza, mai performanta, ne va deschide usa si catre alte componente mai bune. Iar cand alegem noua componenta trebuie sa ne asiguram ca suporta un numar de RAMi mult mai mari decat ceeea ce aveam inainte, ca suporta o placa video dedicate si ca este compatibila cu un procesor mai puternic.
Pentru mai multe detalii legate de ofertele la componente de calculator second hand, puteti accesa site-ul nostru – www.samwise.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *