Vara, nu numai dumneavoastra riscati insolatia, dar si calculatorul dumneavoastra, de asemenea, poate fi victima unei serioase febre estivale. Consecintele supraincalzirii sunt de obicei dezagreabile…lentoare, aparitia ecranului albastru, defectarea componentelor. Pentru a evita aceste probleme invatati sa detectati semnalele de dinaintea unei supraincalziri si mai ales solutiile pentru a remedia situatia.
Calculatoare second hand
Supraincalzirea…care sunt cauzele? Supraincalzirea unui calculator este generata de multipli factori. In primul rand motivele pot fi temperatura din incapere, dar nu numai. De fapt acest fenomen provine inainte de toate din cauza unei utilizari intensive a calculatorului. Alta cauza des intalnita este o ventilatie defectuoasa si se intampla in cazul in care praful se acumuleaza in ventilator, ceea ce jeneaza sistemul de racire. O problema care ajunge sa fie raspandita mai ales la computerele de tip laptop sau notebook, mai ales cand acestea sunt utilizate in pat sau pe canapea.
In momentul supraincalzirii calculatorul va incetini modul de operare,sau se poate chiar opri in mod brusc afisand un ecran albastru.
In cel mai rau caz pot avea loc dezlipiri ale chipset-ului video de pe placa de baza sh, ceea ce duce, de cele mai multe ori, la necesitatea inlocuirii laptop-ului.
In aceste momente de panica. Echipa www.samwise.ro va propune calculatoare second hand la preturi deosebit de atractive, in stare reconditionata. De asemenea, pentru a evita problema supraincalzirii ganditi-va sa investiti intr-un sistem adiacent de ventilatie. Un ventilator este esential, dar pentru a garanta si asigura o functionare sanatoasa a acestuia trebuie sa acordati timp unei curatiri constante si riguroase.
Repetati operatiune la fiecare 6 luni pentru a garanta o utilizare optima a sistemului. In acest caz veti fi protejati de supraincalzire, iar componentele calculatorului, ingrijite si durabile.