Rolul calculatorului in zilele noastre

calculator-dell-755-sff-intel-dual-core-e5400-2-7ghz-4gb-ddr2-160gb~6852Computerul, cunoscut publicului larg si ca ordinator sau calculator, este o masinarie de prelucrare date si informatii conform unei liste de instructiuni numita program. Cu alte cuvinte, mult mai simple si pe intelesul tuturor, calculatorul este un sistem de calcul utilizat pentru o gama variata de aplicatii. In zilelele noastre calculatoarele moderne sunt construite din componente electronice si au puteri de procesare foarte mari.

Calculatoare second hand

Calculatoarele nu trebuie privite doar ca masinarii de prelucare a datelor ci pot fi interpretate si ca dispozitive care faciliteaza comunicarea intre oameni sub forma de numere, text, imagini, video sau sunet. Actualele tehnologii informatice sunt extrem de costisitoare si nu sunt destinate publicului larg, insa piata calculatoarelor este variata si ofera solutii second hand la preturi mai mult decat decente. Calculatoarele second hand au avantajul principal ca ofera tehnologii performante la preturi competitive, vechimea componentelor unitare difera foarte putin. Samwise.ro ofera solutii tehnice foarte avantajoase pentru o gama variata de clienti si bugete.

Sistemele second hand oferite de companie sunt gandite sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte in materie de performanta. Calculatoarele second hand sunt avantajoase companiilor care se afla la inceput de drum si care doresc sa ofere angajatilor tehnica de calcul la preturi reduse. Compania ofera solutii personalizate pentru persoanele fizice dar si juridice in functie de bugetele disponibile. Componentele calcultoarelor second hand pot fi schimbate foarte usor cu altele, tinandu-se cont doar de destinatia sistemului. Firma are promotii fara limita de timp si majoritatea produselor beneficiaza de reduceri importante cuprinse intre 8 si 24%. Toate calculatoarele sunt produse de companii de renume din domeniul IT si beneficiaza de o garantie de 2 ani. Garantia este destinata atat unitatilor de calcul cat si procesoarelor si memoriilor vandute in sistem second-hand. Compania ofera si servicii personalizata pentru antreprenorii aflati la inceput de drum si ofera componente si sisteme IT la preturi avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *