Cum sa iti imbunatatesti vechiul calculator cu un buget mic?

calculator-delux-intel-core-2-duo-e4300-1-8ghz-2gb-ddr2-80gb-dvd-rom~5184Majoritatea celor care au folosit cel putin o data un calculator s-au aratat impresionati de multitudinea de lucruri care pot fi facute cu ajutorul unui sistem informatic. Tinerii din ziua de azi care utilizeaza foarte bine un calculator sunt cel mai bun exemplu ca aceste unitati de calcul pot fi utilizate cu brio in activitatile zilnice. Suntem cu totii de acord ca utilizarea unui calculator in scopuri personale se poate dovedi o alegere inspirata cand volumul mare de munca ne suprasolicita. Totusi, actuala tehnologia si noile tipuri de calculatoare sunt extrem de scumpe pentru publicul larg, solutia cea mai buna fiind achizitionarea unui sistem second hand.

Sisteme second hand

In clipa de fata piata calculatoarelor second-hand este extrem de variata, iar optiunile se adreseaza nevoilor fiecarui cumparator in parte. O alta solutie, dar de data asta in favoarea celor care au deja un calculator este achizitia unor componente de calculatoar care sa imbunatateasca performantele unitatii. Cu un buget relativ mic, un upgrade de componente informatice poate duce vechea unitate de lucru la performante mult mai mari, actuale vremurilor in care traim. Fie ca vorbim de un hard disk sau de o placa video, acestea se pot upgrada si cu alte componente mult mai performante dar la preturi mult mai mici. Samwise.ro ofera la preturi foarte bune memorii RAM SH si alte componente pentru o gama variata de clienti si cerinte.

Daca vrei sa iti transformi vechea unitate intr-un consola puternica de jocuri, specialistii firmei iti ofera solutii optimizate pentru ca fostul tau PC sa devina unul competitiv, gata sa iti satisfaca chiar si cele mai exigente nevoi. Daca nu te pricepi foarte bine in domeniul calculatoarelor nu iti face nicio problema pentru ca specialistii firmei iti vor oferi pe loc cele mai bune variante pentru ca vechiul tau PC sa devina mult mai performant, totul fiind ca tu sa iti stabilesti in prealabil un buget.

Magazin online de calculatoare second hand, sisteme second hand, placa video second hand, placa de baza sh, hard disk sh, memorie ram sh, service pc laptop. La noi gasesti tot ce ai nevoie in materie de IT, la preturi mici.

Un comentariu la „Cum sa iti imbunatatesti vechiul calculator cu un buget mic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *