Cum ingrijim corect un calculator?

calculator-hp-dc5800-sff-intel-dual-core-e5200-2-5ghz-2gb-ddr2-160gb~6950Piata romaneasca de calculatoarelor si componentelor IT second hand este intr-o permanenta dezvoltare si ajunge sa ofere clientilor produse diversificate pentru o gama larga de nevoi. Calculatoarele de brand cu o putere mare de procesare cumparate in sistem second hand au avantajul pretului mult mai mic dar si varianta imbunatatirii ulterioare a performantelor sistemului. Calculatoarele second hand se pot dovedi adevarate afaceri atunci cand vine vorba de destinatia de utilizare. Unitatile performante second hand concepute sa proceseze un volum mare de date au preturi mult mai mici decat cele noi, insa performantele nu difera cu nimic.

Placi de baza SH

Nici piata componentelor second hand nu este neglijata de vanzatori. Astfel, la preturi mult mai scazute se pot achizitiona placi de baza SH , sau placi video second hand. Samwise.ro vine in intampinarea potentialilor cumparatori de produse IT second hand si ofera o gama diversificata de unitati de lucru, componente IT, periferice, imprimante, telefoane mobile, tablete, laptopuri sau componente pentru laptopuri. Totusi, haideti sa discutam si de modul de ingrijire al produselor electronice. Fie ca vorbim de un produs nou sau unul cumparat second hand este bine de stiut ca acestea trebuie ingrijite corespunzator si upgradate periodic pentru a tine pasul cu noile tendinte ale pietei, asta daca dorim sa ii mentinem functiile la standarde ridicate.

Problemele care pot aparea pe parcursul utilizarii se refera la probleme de tip software sau hardware, iar fiecare dintre acestea au metodele sale personalizate de reparare. Daca discutam de probleme pe partea de soft a unui sistem este esential sa spunem ca recomandam doar produsele licentiate pentru ca acestea asigura ca nu vin la pachet cu virusi sau alte vulnerabilitati. Orice sistem de lucru trebuie protejat cu un program antivirus cu licenta. Partea de hardware este motorizata de sistemele de software. Cu alte cuvinte, componentele fizice functioneaza cu un soft, insa si acestea se pot altera daca nu suntem atenti la modul de utilizare. Cele mai mari probleme le putem intampina din cauza supraincalzirii sistemului din cauza socurilor puternice, fie de tensiune fie fizice. Aceste socuri repetate ar putea scadea considerabil durata de viata a componentelor si in cele din urma la defectarea calculatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *