Calea Crangasi, Nr 32, Bl 16, Sc C, Ap 89 parter, Int 89, Sector 6, București

  • De ce ar trebui sa iei in considerare cumpararea unui calculator second hand?

    calculator-dell-755-sff-core-2-duo-e7600-3-06ghz-4gb-ddr2-160gb-dvd~4735Multi dintre romani, atunci cand doresc sa faca o achizitie, sunt foarte sensibili la marca produsului si desi uneori nu dispun de un buget insemnat, vor neaparat ca produsul sa fie nou. Aceasta mentalitate incepe sa fie depasita in celelalte tari europene, reciclarea si cumpararea de articole aflate la o a doua mana sunt fenomene incurajate de societate.

    Daca iti doresti sa cumperi un computer, nu ar trebui sa elimini din capul locului alegerea acestuia dintr-o gama de Calculatoare Second Hand. Nu doar pretul este principalul lor beneficiu, care este mult mai scazut decat in cazul unora noi, chiar cu performante mai slabe. Trebuie sa stii ca aceste componente sunt atent verificate de catre cei care le comercializeaza si poti avea toata increderea ca sunt perfect functionale si originale.  Poti accesa magazinul nostru aici  http://www.samwise.ro pentru mai multe detalii.

    De asemenea, nu trebuie sa te temi de eventualele defectiuni ce pot aparea dupa achizitia unor astfel de produse. Chiar si aparatele electronice care nu sunt noi beneficiaza de garantia vanzatorului, iar majoritatea centrelor care comercializeaza astfel de componente ofera service gratuit in perioada de garantie, sau contra cost, dupa expirarea acesteia.

    Fiind produse care in prezent nu mai au o durata de viata foarte lunga, pentru ca tehnologia avanseaza foarte rapid si este nevoie sa putem tine pasul cu noutatile, nu are rost sa investim foarte multi bani intr-un computer nou, pe care oricum il vom schimba peste cativa ani. Este recomandabil sa luam unul cu performante bune, second hand si la un pret bun, pe care sa il inlocuim mai des, in functie de necesitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *