Calea Crangasi, Nr 32, Bl 16, Sc C, Ap 89 parter, Int 89, Sector 6, București

 • Fujitsu ESPRIMO E7936

  Fujitsu Esprimo E7936

  Caracteristici

  Fujitsu ESPRIMO E7936 este un calculator cu o carcasa de tip Small Form Factor, chipsetul Intel Q45 suporta Intel Core 2 Quad Q9550 la 2.83 GHz. Arhitectura sistemului suporta dual channel DDR3, se pot instala pana la 16Gb. Pentru performante maxime recomandam utilizarea sistemului de operare Windows7 pe 64 biti.

  Pe site-ul nostru, www.samwise.ro, il puteti gasi in doua configuratii:
  1. Intel Core 2 Duo E8400 la 3.00GHz, 4GB DDR3, HDD 320GB, placa video Ati 4350 (512MB – HDMI), DVD-rom
  2. Intel Dual Core E5800 la 3.2Ghz, 2GB DDR3, HDD 160GB, placa video integrata Intel GMA 4500, DVD-rom

  Abilitati

  Fujitsu ESPRIMO E7936 funcționează pe baza tehnologiei Intel. Tehnologia Intel vPro si Intel Active Management este conceputa pentru a creste viteza procesarii datelor. Cu seria Esprimo aduceti caracteristicile de securitate, capacitatea de administrare simpla si serviciile usor de implementat in organizatia dumneavoastra,  oferind astfel compatibilitate maxima si performanta.

  Acest calculator este alegerea potrivita pentru clientii ce doresc un echipament performant la un pret accesibil.

  Carcasa lui Fujitsu ESPRIMO E7936 este de tip Small Form Factor, ceea ce inseamna ca poate fi plasat orizontal sau vertical. Optiunile avansate de Power-Save fac ca aceasta serie de Fujitsu sa opereze fiabil si in liniste. Indeplineste conditiile de acordare a certificatului Energy Star 5.0, cu o eficienta a energiei utilizate de pana la 89%.

  Mai jos va prezentam un top de 5 caracteristici ale acestui produs

  5. Performanta dominantaFujitsu ESPRIMO E7936 este echipat cu chipsetul Intel Q45. Atunci cand acest chipset este combinat cu un procesor Intel Core 2 ofera performanta maxima cu un consum mic de energie. Memoria DDR3 dual channel îmbunătățește viteza de raspuns si suporta utilizarea unui sistem de operare pe 64 biti.

  4. Administrare eficientaSecuritatea maximă a sistemului și administrare eficientă sunt de mare importanță pentru managerii IT. Aeste niveluri sunt dezvoltate in Fujitsu ESPRIMO E7936, deoarece este echipat cu tehnologia Intel vPro si Intel Active Management.

  3. Economisire a energiei – Eficienta energetica este imbunatatita in Fujitsu ESPRIMO E7936 SFF. Certificata Energy Star 5.0, cu o eficienta a energiei utilizate de pana la 89%. Cu un consum 0 wati in modul de hibernare.

  2. Flexibilitate – Fiecare afacere are propriile cerinte de infrastructura. Fujitsu ESPRIMO E7936 ocupa un volum de 13 litri si asta il dace un desktop flexibil. Poate fi amplasat atat vertical cat si orizontal, in functie de cerintile clientului.

  1. Placa de baza halogen-free – Firma fujitsu a eliminat substantele nocive utilizate in productia produselor sale. Circuitele imprimate ESPRIMO PCR sunt fara halogen si sunt in conformitate cu mai multe certificari, cum ar fi Blue Angel, Nordic Star, ENERGY STAR si EPEAT.

  Sursa articol: www.supportforfujitsu.iyogi.com

4 Responsesso far.

 1. Viorel spune:

  Are slot ptr placa video?

 2. robi spune:

  placa video trebuie sa fie small form factor?
  configuratia cu Q9550 o aveti pe stoc? multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *